понеділок, 12 лютого 2024 р.

Інтернет: можливості і загрози

6 лютого 2024 року у світі відзначали День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), мета якого - поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій. День безпечного Інтернету - це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
З цієї нагоди в Бібліотеках Солом'янки було проведено ряд заходів, під час яких розкривалися теми прав людини в Інтернеті, мови ненависті онлайн, свободи вираження поглядів, приватного життя і безпеки, інтернет-грамотності.

Година запитань і відповідей "Дітям про безпеку в інтернеті під час війни" за участі представників патрульної поліції відбулась в бібліотеці імені В.Нестайка. Про загрози, які можуть чекати в інтернеті, розповідали в бібліотеці імені О.Довженка та БСЧ імені О.Гончара.
Відеозастереження "Як не стати мішенню онлайн" підготувала БСЧ імені О.Гончара.
В бібліотеці імені О.Донченка відбулась виховна година "Комп'ютерна залежність - це небезпечно", а  бібліотека імені І.Багряного підготувала  пізнавальну вікторину "День безпечного інтернету" .

Немає коментарів:

Дописати коментар