середу, 15 вересня 2021 р.

Вебінар «Земельна реформа. Відкриття ринку землі. Як купити чи продати землю сільськогосподарського призначення»

«Земельна реформа. Відкриття ринку землі. Як купити чи продати землю сільськогосподарського призначення» - тема чергового вебінару, який для користувачів бібліотек Солом'янки провела начальник відділу правопросвітництва та надання правової допомоги Правобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Антоніна Загура  в рамках проєкту «Право на право». 

Передача державних земель у власність громад — процес важливий та історичний. Територіальні громади зможуть забезпечити кращий контроль та управління землями, а надходження до місцевих бюджетів покращать добробут містечок і сіл. Утім за довгі роки хаотичного централізованого управління, панування тіньової економіки та корупційних схем люди розучилися почуватися господарями на власній землі та мають безліч питань і навіть побоювань щодо земельної реформи.
Під час вебінару пані Антоніна розповіла як на сьогоднішній день запрацював ринок землі і що потрібно для того, щоб купити або продати земельну ділянку. 
Послухати живий етер з Антоніною Загурою можна ТУТ.

Немає коментарів:

Дописати коментар