середу, 12 травня 2021 р.

Охорона земель. Основні вимоги до охорони земель

"Охорона земель. Основні вимоги до охорони земель. Відповідальність за забруднення земель" - тема вебінару, який для користувачів бібліотек Солом'янки провела начальник відділу правопросвітництва та надання правової допомоги Правобережного київського місцевого центру з надання безоплатної правової вторинної допомоги Антоніна Загура в рамках бібліотечного правоосвітнього проєкту "Право на право".
З яких складових формується поняття «охорона земель»? Що таке моніторинг забруднення земель? Які складові і завдання моніторингу? Якими законодавчими актами регулюється охорона земель та використання земель? Що вважається порушенням законодавства про охорону земель? Яку відповідальність передбачає законодавство за забруднення земель? Яка методика розрахунку шкоди? Що таке комплексні заходи з охорони земель? З чого складається такий комплекс? Як захищають землі в нашому регіоні, зокрема а Києві? Які є документи з цього питання?
Отримуючи фахові відповіді на ці та інші питання з теми охорони земель, ми озброєні знаннями, які допоможуть берегти наші землі, не засмічувати їх, адже охорона природи, боротьба із тими, хто засмічує навколишнє середовище, є одним із найважливіших завдань сучасної свідомої людини.
Послухати живий етер з Антоніною Загурою можна ТУТ.

Немає коментарів:

Дописати коментар