середу, 14 квітня 2021 р.

Цільове призначення земельної ділянки

"Цільове призначення земельної ділянки. Порядок та умови зміни цільового призначенн" - тема вебінару, який для користувачів бібліотек Солом'янки провела завідувач відділу правопросвітництва та надання правової допомоги Правобережного київського місцевого центру з надання безоплатної правової вторинної допомоги Антоніна Загура в рамках бібліотечного правоосвітнього проєкту "Право на право". 
Цільове призначення земельної ділянки – це межі та спосіб її використання, які визначаються землевпорядною документацію, рішеннями органів державної влади чи органів місцевого самоврядування, та законодавством. 
Якими нормативними документами регламентується зміна цільового призначення земельної ділянки? Які кроки і в якій послідовності має зробити власник для зміни цільового призначення земельної ділянки? Яку відповідальність несуть особи, що незаконно змінили цільове призначення земельної ділянки?
Антоніна Загура фахово і детально розповіла про процедури зміни цільового призначення земельної ділянки, які діють сьогодні.
Послухати живий етер з Антоніною Загурою можна ТУТ.

Немає коментарів:

Дописати коментар